auto Lijfrenten

Bij Pennzoil Fiat maken wij het voor u mogelijk om uw auto gratis te laten tekenen en beletteren. Dit doen wij al 27 jaar en wij rekenen nooit iemand kosten voor een tekening. Het maakt niet uit hoe u het ontwerpt, wij doen de belettering voor u. Zelfs al is het maar een foto van uw auto met een Pennzoil Fiat logo, wij zullen het gratis beletteren.

Pennzoil Fiat drukt niet alleen Pennzoil Fiat autoreclame. Wij kunnen een volledig ontwerp doen van idee tot voltooiing. Uw voertuig belettering budget is nooit beperkt. Onze ontwerpers zijn meester belettering kunstenaars die kunnen bijna elk voertuig doen om twee meter van tekst te tekenen. Zij nemen de tijd op uw project om het perfect te maken. Zij zullen een Pennzoil Fiat logo tekening voor u maken met behulp van een professionele pen en inkt. Al uw feedback met betrekking tot de kleur, grootte, vorm van de belettering en de letter “o” zal worden genomen in aanmerking wanneer ze het te creëren. Ze kunnen u zelfs helpen met de lay-out van de belettering en hebben een ontwerp klaar voordat je in de winkel, zodat u kunt tweaken voor een perfecte pasvorm voordat u zich vastlegt op de uiteindelijke beslissing.

Ze gebruiken professionele apparatuur waarmee ze meesterwerken van reclame belettering kunnen maken. Ze beginnen met een full color insert om de perfecte afwerking te produceren. Dan offseteren ze het voor de body lines en werken het af met een waterbestendig papier om nog een laag UVactiviteit te ondersteunen. Deze UVactiviteitsweerstand helpt hen om langdurige UVstickers te produceren.

Het Pennzoil Fiat logo is een van de beste en meest herkenbare logo’s op de huidige markt. Het werd voor het eerst gemaakt in 1978. Het is een Schattenjacht Logo en wordt alleen gebruikt op Fiat auto donor auto’s. Het wordt gebruikt op racecircuits en op elk circuit waar concurrerende motorvoertuigen proberen als eerste over een finishlijn te komen. Het is een wedstrijd tussen voertuigfabrikanten om te zien wie het eerst over de finish kan rijden.

Sinds het begin is het Pennzoil Fiat logo onderdeel geworden van vele auto-logo’s en wordt het voornamelijk gebruikt door Fiat North America buiten Noord-Amerika. Met andere woorden, het is nu een wereldwijd icoon en product dat door Fiat is goedgekeurd en wordt gebruikt om de unieke kwaliteiten van Fiat aan te duiden. Het fungeerde als het vlaggenschip van de Chrysler Corporation in Italië voordat Noord-Amerika erbij betrokken raakte en het blijft een belangrijk logo voor zowel de industrie als het design.

Andere bedrijven hebben het Pennzoil Fiat logo gebruikt en gebruiken het nog steeds om hun speciale merken aan te duiden. De naamgeving van beide logo’s is verwarrend. Sommigen beschouwen de Toledo liner, die deel uitmaakte van het oorspronkelijke cornucopia ontwerp van het Pennzoil Fiat logo. Bij andere, zoals de scheidingsgesp, lijkt het beeld van een vliegende adelaar te zijn. De driepuntige ster wordt soms verward met een vliegende dame als zij op de achtergrond passeert. Aan welk bedrijf u ook denkt, u kunt er zeker van zijn dat het Pennzoil Fiat logo en die naam voor altijd vast zullen blijven staan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *