Bloomer verkoop

Bloomer neemt geen gestandaardiseerde verkoopmanagers aan. Wij verkopen geen bloemen aan het plafond. Onze wet staat ons toe losse bloemen te kopen en aan onze klant te leveren. Onze klant is de bloemenkudde en als zodanig leveren wij alleen tot een bepaalde prijs.

Wij hebben ook geen contracten met leveranciers. Dit is omdat onze klanten de bloemenkudde zijn en niet de leverancier! Wij werken in het bloemenseizoen en de bezorgtijd in het najaar om onze klanten de beste service te kunnen bieden.

Bloomer is anders dan elke andere online bloemengroothandelaar!

Wij nemen geen commissies voor de groothandel bloemen transacties! Al het geld dat we verdienen gaat terug in de zaak.

Wij gebruiken ook verschillende systemen, zodat de klanten het met ons eens zijn!

U krijgt een nabestelservice! Wanneer u een transactie doet, brengen wij uw klant op de hoogte van de bestelling die geplaatst is. U zult de bevestiging van uw klant zien en van hun rekening afleiden wanneer B*W*W de bestelling heeft geplaatst. Dan hebt u 24 uur om een andere prijs vast te stellen. U betaalt ons $10 en wij verzenden uw bestelling naar u!

Hoe ziet mijn woordenwolk eruit?

Bloomer werkt op uw wordcloud. Dit doen we door eerst een “naam” aan te maken voor je wordcloud. Dan zie je de wordcloud beschikbaar “kies door” en dan “vergeet” het zijn eigen naam en wordt dan bijgewerkt. Je zult na een paar minuten zien dat je wordcloud wordt bijgewerkt naar “verse bloemen“. Dat heet de Dynamische Woordenwolk!

Swag Codes

Hier bij Bloomer vind je een enorm aanbod aan Swag Codes. Sommige van deze Swag Codes zijn gratis. Als je dit leuk vindt, vind je Venture Plinko’s Swag Codes misschien ook wel leuk! Als je het leuk vindt om net dat beetje meer te doen en iemand een cadeau te geven die een Bloomer product van hoge kwaliteit nodig heeft, dan vind je hun Swag Code misschien wel leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *